Zinktak – naturligt och hållbart

Ett zinktak håller sig snyggt och funktionsdugligt i över ett sekel. Ditt hem förtjänar det allra bästa, och för att undvika slitage- och fuktskador är ett bra tak väsentligt. Ett tak i metall har en mängd olika fördelar, såsom stabilitet, hållbarhet och hög hållfasthet. Zinktak har en livslängd på 100 år eller mer, och är en utmärkt och naturlig täckprodukt. På Andersson och Gustafssons plåtslageri i Varberg erbjuds plåtprodukter som är tillverkade från grunden, och vi utför utmärkta plåtarbeten som kommer hålla i lång tid framöver.

 

Zinkens fördelar

Zinkplåt är unikt på många sätt och vis. Du kan med rätt utförande få en stilren design på ditt tak, eftersom zink kan lödas. En skorsten på ett zinktak stiger sömlöst upp från bandtäckningen på ett estetiskt tilltalande sätt, samtidigt som zinkmaterialet är 100 % återvinningsbart och har en enastående lång livslängd. De nordiska länderna har länge varit positiva till zinktak och dess många fördelar, inte minst att zinktaket kräver minimalt underhåll. Zinkens lätthet tillåter dessutom en hyfsat enkel implementering, och går att anpassa till såväl låga som nästan helt vertikala sluttningar. Tack vare det levande naturmaterialet får du ett tak som åldras på ett vackert sätt, i takt med naturen.

 

Takläggning med anpassade detaljer

Andersson och Gustafssons plåtslageri står till tjänst med många olika typer av plåtarbeten i Varberg med omnejd, däribland takläggning. Vi skräddarsyr ditt zinktak utifrån dina önskemål och behov, och ser till att installationen och monteringen genomförs smidigt och korrekt. Kontakta oss redan idag och låt oss plocka fram ett lämpligt prisförslag utifrån dina personliga krav.

Kontaktuppgifter

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB
Vagnvägen 14
432 32 Varberg

ADRESS

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB

Vagnvägen 14

432 32 VARBERG

RING OSS

Roger Andersson 0706-52 47 57

Simon Verdin 0706-22 66 12

E-POST

info@anguplat.se