Skorstenshuvar i Varberg

– skyddar rökkanalerna på ett optimalt sätt

Har du skorsten på huset? Då kan det vara en god idé att skydda rökkanalerna på rätt sätt. Med hjälp av en skorstenshuv kan du stoppa fåglar från att bygga bo i kanalen, och även hindra regn och snö från att komma ner i skorstenen. Utan skorstenshuv kan ödesdigra konsekvenser bli ett faktum, då fukt kan resultera i söndervittring av skorstenen. Söker du efter en skorstenshuv i Varberg med omnejd? Med hjälp av oss på Andersson och Gustafssons plåtslageri kan du skaffa en högkvalitativ skorstenshuv som är skickligt tillverkad från grunden.

 

En viktig komponent för att skydda mot fukt och mögel

Snö, regn, blåst och hagel kan leda till att väta tar sig ner i din skorsten. På sikt leder fukten till frostsprängningar, eftersom vattnet tränger in i murstocken långsamt och skapar en söndervittring. När kylan smyger sig på börjar vattnet att expandera och förvandlas till is, och skorstenen bryts loss – bit för bit. Tack vare skorstenshuven kan du undvika denna typ av rasering.

 

Vi klär din skorsten med plåt

Andersson och Gustafssons plåtslageri hjälper dig att undvika förödande fuktskador och många andra bekymmer i din skorsten. För oss är det otroligt viktigt att våra kunder blir nöjda, och vi vänder oss till såväl företagskunder som privatpersoner i Varberg med omnejd.

 

Skräddarsydda lösningar med både estetik och funktion

Vi tillverkar våra skorstenshuvar från grunden, och kundernas önskemål är vår största prioritet. Du kan själv välja hur din skorstenshuv ska se ut, exempelvis val av färg och vilka mått den ska följa. Vi erbjuder skorstenshuvar i en mängd olika färger, för att alla kunder ska ha möjlighet att hitta en lösning som faller dem i smaken. Vi skräddarsyr skorstenshuven utifrån dina mått och önskemål, och du får en hållbar och snygg skorstenshuv som skyddar din skorsten i lång tid framöver.

Kontaktuppgifter

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB
Vagnvägen 14
432 32 Varberg

ADRESS

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB

Vagnvägen 14

432 32 VARBERG

RING OSS

Roger Andersson 0706-52 47 57

Simon Verdin 0706-22 66 12