Ventilationshuvar i Varberg

Ventilationshuvar – för ett bättre inomhusklimat

Fukt i hemmet kan fort leda till stora problem. Med hjälp av en ventilationshuv kan du slippa både kondens och matos medan du lagar mat, och du kommer inte längre behöva vädra jämt och ständigt. En ventilationshuv är nyckeln till ett utrymme fritt från fukt – som på lång sikt hade kunnat resultera i mögelskador. Andersson och Gustafssons plåtslageri i Varberg är specialister inom plåt, och vi tillverkar och monterar högkvalitativa ventilationshuvar. Hör av dig till oss om du önskar ett bättre inomhusklimat.

 

Matoset blir ett minne blott

Söker du efter en bra ventilationshuv? Hos oss kan du hitta ventilationshuvar av högsta kvalitet, som tillverkas från grunden med stor skicklighet. Vi har en gedigen erfarenhet som har lett oss till den breda kompetens och det goda rykte vi har idag. En ventilationshuv ser till att från- och avluft enkelt leds bort från bostaden, och är ett måste för dig som har fläkt i huset och vill få ut luften.

 

Anpassade efter era önskemål

En god ventilation ska ge dig frisk luft med rätt temperatur i hemmet, utan störande ljud eller irriterande drag. Ventilation ska inte heller slösa på energi, utan istället hushålla med det och på så vis hjälpa dig att spara pengar. Med hjälp av oss kan du få en komplett och skräddarsydd lösning anpassad efter just dina behov och önskemål, där både tillverkning och montering genomförs varsamt och korrekt. Vi utgår från dina angivna mått och andra önskemål, och ror hela projektet i hamn på ett smidigt sätt.

 

För en hälsosam luft i ditt hem

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med oss, därför anser vi inte att något jobb är för stort eller för litet. Våra kunders önskemål, krav och behov är vår allra största prioritet. Kontakta oss redan idag och låt oss hjälpa dig att ta första steget till en mer hälsosam luft i hemmet!

Kontaktuppgifter

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB
Vagnvägen 14
432 32 Varberg

ADRESS

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB

Vagnvägen 14

432 32 VARBERG

RING OSS

Roger Andersson 0706-52 47 57

Simon Verdin 0706-22 66 12