Högkvalitativ byggnadsplåt från Varberg

Ett tak som är välfungerande och tätt spelar en väsentlig roll för din bekvämlighet, men inte minst för att undvika fuktskador på huset. Andersson och Gustafssons plåtslageri utför all form av byggnationsplåtslageri, och vi skräddarsyr alla beställningar utifrån våra kunders enskilda behov och önskemål. Med oss kan du känna dig trygg i vetskapen att plåtarbetet blir tillverkat från grunden, och färdigställt på ett ypperligt vis som kommer hålla lång tid framöver.

 

Fördelar med plåt

Varför är byggnadsplåt ett bra val för tak, trädgårdstillbehör och fasader? Det finns en mängd olika anledningar till varför du bör välja plåt som material till ditt hus.

  • Riktigt lång hållbarhet.
  • Yta som är slät och ger glid som får snön att halka av.
  • Stark täthet, med minimal läckagerisk.
  • Brandsäkert.
  • Lättviktigt, och kan på så vis monteras även på de konstruktioner som inte tål för stor belastning.
  • Miljövänligt material.
  • Lång hållbarhet och enkla underhåll – ekonomiskt fördelaktigt.
  • Stora valmöjligheter när det gäller färg, material, produkter och former.

 

Vi skräddarsyr plåttillverkningen utifrån era önskemål

Är det dags att renovera huset, eller byta tak? Eller är du på jakt efter en måttanpassad ventilationshuv? Plåt är ett gediget material, med sin flexibla formbarhet finns det enorma möjligheter för integrering av tekniker. Andersson och Gustafssons plåtslageri brinner för allt som har med plåt och montage och göra, och vi har en bred erfarenhet som resulterar i högkvalitativt utförda plåtarbeten. Byggnadsplåt nyttjas på mer eller mindre de flesta byggnader, och är ett utmärkt val tack vare sin täta, hållbara och brandsäkra konstruktion. Oavsett om du är ute efter hängrännor, fönsterbleck, ventilation, skorstenshuvar eller bandtäckta tak, kan vi erbjuda ett stort kunnande inom branschen.

 

Kontaktuppgifter

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB
Vagnvägen 14
432 32 Varberg

ADRESS

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB

Vagnvägen 14

432 32 VARBERG

RING OSS

Roger Andersson 0706-52 47 57

Simon Verdin 0706-22 66 12

E-POST

info@anguplat.se