Vindskiveplåtar i Varberg

– Skräddarsydda vindskiveplåtar i Varberg

Med hjälp av vindskivor kan du i första hand skydda taket mot snö, regn och smuts som har en tendens att ta sig in under takbeläggningen. Regelbunden underhållning av vindskivorna är väsentligt för att ditt tak ska kunna hålla riktigt länge, och de spelar dessutom en stor roll i att bidra till husets karaktär. Vindskivor kan variera i utseende, men oavsett utformning ramar de in huset på ett passande och trevligt vis. Är du på jakt efter nya vindskiveplåtar? Andersson och Gustafssons plåtslageri är specialister inom plåt i Varberg, och vi skräddarsyr våra plåtarbeten med våra kunders önskemål och behov i fokus.

 

Undvik svamp och röta med vindskiveplåt

En vindskiva ser till att takutsprånget vid husets gavel är skyddat mot vind och fukt, och på så vis tränger sig inte vätan in under takbeläggningen. På sikt riskerar fukt att leda till både röta och svamp, som kan sluta riktigt illa för ditt inomhusklimat. Därför är det mycket viktigt att förse huset med kvalitativa vindskivor. Vindskivor kan tillverkas i en mängd olika material, men med ett vindskivebeslag tillverkat av plåt får du maximalt skydd vid den utsatta skarven mellan vindskivan och taket.

 

Vi skyddar ditt hus mot läckage och slitage

Vi tillverkar vindskiveplåt från grunden med stor expertis och noggrannhet. Vindskiveplåten skruvar vi sedan fast ovanifrån på husets befintliga vindskivor, som i sin tur kommer täcka skarven som finns mellan vindskiva och tak. På så vis skyddas huset från nederbörd på ett optimalt sätt. Vi har en lång erfarenhet inom branschen, såväl som gott rykte och bred kompetens. Vi erbjuder bästa, möjliga material och metoder för att ge ditt hus det perfekta skyddet.

Kontaktuppgifter

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB
Vagnvägen 14
432 32 Varberg

ADRESS

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB

Vagnvägen 14

432 32 VARBERG

RING OSS

Roger Andersson 0706-52 47 57

Simon Verdin 0706-22 66 12