Plåtklädd skorsten – Dina experter på skorsten i plåt

Ett tacksamt och enkelt sätt att skydda skorstenen på din fastighet mot både regn, snö, frost och vind är att plåtbekläda skorstenen. Hos oss erbjuds helhetslösningar där vi både tillverkar och klär in din skorsten i plåt utefter dina mått. Du kan dessutom välja och vraka bland ett flertal olika färger för att få din skorsten plåtbeklädd efter tycke och smak.

 

Varför är det bra att klä in sin skorsten?

En fråga vi ofta får handlar om varför det är bra att klä in sin skorsten med plåt. Svaret är för oss ganska enkelt. Det brukar dessutom bli det i nio av tio fall för våra kunder också efter vår förklaring. Genom åren och med tiden som går så sliter väder och vind på din skorsten, för att skydda den på bästa sätt är en plåtbeklädnad ett mycket bra och kostnadseffektivt alternativ.

 

Skräddarsydda lösningar

För oss är det viktigt att försöka att alltid uppfylla våra kunder önskemål och behov till hundra procent. Vi ser därför till att på egenhand både tillverka och klä in din skorsten helt enligt dina specifika önskemål. För oss är det viktigt att bygga en god och hållbar relation, där vi genom rekommendationer kan fortsätta att jobba på med nya relationer och samarbeten och därmed göra ännu fler kunder nöjda med vårt utförda arbete.

 

Plåtbeklädd skorsten – en kostnadseffektiv lösning

Att klä in skorstenen med plåt är inte bara ett sunt val för att behålla skrotstenen i fint skick utan även ett bra alternativ för plånboken. Genom att investera i att plåtbekläda skorstenen förlänger du till största sannolikhet livslängden på din skorsten med många år. Dessutom får du inte glömma att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss på Andersson och Gustafsson Plåtslageri, då får du hela 30% avdrag på arbetskostnaden.

 

Kontakta oss redan idag

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor gällande våra tjänster, produkter eller priser. Vi ser till att besvara dig så fort vi kan via telefon eller mejl. Varmt välkommen att höra av dig till oss för professionell hjälp med plåtbeklädnad på din skorsten.

Kontaktuppgifter

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB
Vagnvägen 14
432 32 Varberg

ADRESS

Andersson & Gustafsson Plåtslageri AB

Vagnvägen 14

432 32 VARBERG

RING OSS

Roger Andersson 0706-52 47 57

Simon Verdin 0706-22 66 12

E-POST

info@anguplat.se